Publication type: | Book part |
Type of review: | Not specified |
Title: | Speiseöle |
Authors: | Bongartz, Annette Popp, Martin Schneller, Reinhard |
Published in: | Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen |
Editors of the parent work: | DLG - Ausschuss Sensorik |
Issue Date: | 2015 |
Publisher / Ed. Institution: | Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft |
Publisher / Ed. Institution: | Frankfurt am Main |
ISBN: | 978-3-7690-0835-7 |
Language: | German |
Subjects: | Vokabular; Speiseöl; Sensorik; Olivenöl |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4188 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Show full item record
Bongartz, A., Popp, M., & Schneller, R. (2015). Speiseöle. In DLG - Ausschuss Sensorik (ed.), Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen. Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft.
Bongartz, A., Popp, M. and Schneller, R. (2015) ‘Speiseöle’, in DLG - Ausschuss Sensorik (ed.) Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft.
A. Bongartz, M. Popp, and R. Schneller, “Speiseöle,” in Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen, DLG - Ausschuss Sensorik, Ed. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, 2015.
BONGARTZ, Annette, Martin POPP und Reinhard SCHNELLER, 2015. Speiseöle. In: DLG - Ausschuss Sensorik (Hrsg.), Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft. ISBN 978-3-7690-0835-7
Bongartz, Annette, Martin Popp, and Reinhard Schneller. 2015. “Speiseöle.” In Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen, edited by DLG - Ausschuss Sensorik. Frankfurt am Main: Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft.
Bongartz, Annette, et al. “Speiseöle.” Fachvokabular Sensorik : Praxisleitfaden zur Beschreibung von Lebensmitteln mit allen Sinnen, edited by DLG - Ausschuss Sensorik, Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, 2015.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.